Doe mee aan de Nationale Sportweek 2020!

2404
09 jul 2020

De 17e editie van de Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 18 september tot en met zondag 27 september 2020. Voor jouw hengelsportvereniging is dit een uitgelezen kans om zich te profileren en te laten zien hoe leuk sportvissen is.

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat sporten in de etalage zet door in de praktijk te laten zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open en organiseren ze clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen - jong én oud - kan deze week kennismaken met (nieuwe) sporten.

Ook voor jouw HSV!

De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF en heeft als doel om meer mensen te laten kennismaken met een sport die bij hen past. Omdat Sportvisserij Nederland bij NOC*NSF is aangesloten, kunnen ook hengelsportverenigingen meedoen aan de Nationale Sportweek. In 2019 deden honderdduizenden Nederlanders mee aan een sportieve activiteit! Grijp dus deze kans om je als vereniging te laten zien en gun iedereen de mogelijkheid om dit najaar (opnieuw) te laten kennismaken met het sportvissen.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Sportweek en voor uitleg over ondersteuning van Sportvisserij Nederland.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.