LAAT JE ZIEN TIJDENS NATIONALE SPORTWEEK 2020!

De 17e editie van de Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 18 september tot en met zondag 27 september 2020. Ruim een week lang krijgt iedereen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met sportverenigingen in de omgeving. Voor jouw hengelsportvereniging is dit een uitgelezen kans om je te profileren en te laten zien hoe leuk sportvissen is. Misschien wel door jouw mooiste VISparel te openen!

DOE MEE!

Klik hier als je met jouw hengelsportvereniging wilt meedoen aan de Nationale Sportweek en download het Infoblad (PDF) Nationale Sportweek voor meer informatie.

WAT IS DE NATIONALE SPORTWEEK?

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat het sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open en organiseren ze clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

OOK VOOR JOUW HSV!

De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF om meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Door de aansluiting van Sportvisserij Nederland bij NOC*NSF, kunnen hengelsportverenigingen ook meedoen aan de Nationale Sportweek. In 2019 deden honderdduizenden Nederlanders mee aan een sportieve activiteit! Dus grijp deze kans om je als vereniging te laten zien en gun iedereen de mogelijkheid om dit najaar (opnieuw) kennis te maken met het sportvissen.


De Nationale Sportweek is een kans om je als hengelsportvereniging te laten zien.

NATTE EN DROGE ACTIVITEITEN
Denk als hengelsportvereniging vooral aan activiteiten aan de waterkant, waarbij iedereen een hengel kan uitwerpen of mee kan doen aan een wedstrijd. Ook kun je ‘droge’ activiteiten organiseren, zoals het leren werpen met een werphengel, het herkennen van vissoorten en het zelf maken van onderlijnen. Op basisscholen kunnen tijdens de Nationale Sportweek vislessen worden gegeven die bestaan uit een uurtje biologieles en een heerlijke middag vissen vlakbij school.

GA MEE VISSEN!
De Nationale Sportweek is "een prima kans om niet-sportvissers kennis te laten maken met het sportvissen middels de Meevistoestemming, waarmee je iemand gratis een dag laat meevissen. Ook kun je promotie maken voor een gratis jeugdvergunning, waarover je in dit infoblad meer kunt lezen.

ONDERSTEUNING
Sportvisserij Nederland ondersteunt hengelsportverenigingen die aan de Nationale Sportweek deel willen nemen. Via de Bestellijst promotiemateriaal kun je een gratis promotiepakket bestellen en infobladen downloaden over het organiseren van leuke activiteiten. Elke verenigingen die activiteiten onderneemt kan bovendien een gratis spandoek ‘Vissen natuurlijk’ bestellen. Neem hiervoor contact op met Gerwin Gerlach via dit mailadres.

Op www.nationalesportweek.nl kun je meer lezen over de Nationale Sportweek. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide