Nieuw boek: Beet!

2759
23 okt 2020

Over vis en sportvisserij wordt nog altijd volop geschreven. In het boek Beet! neemt culinair journalist Jacques Hermus (1958) je mee op een culinaire vistocht door Nederland. Want terwijl in ons land vooral vis uit buitenlandse wateren wordt geconsumeerd, zwemt er natuurlijk ook veel lekkers voor de eigen deur.

Auteur Hermes - zelf verwoed sportvisser - neemt je daarom vol passie mee in de wereld van de Nederlandse vis; van de vangst tot op je bord. Het 208 pagina's tellende schrijfwerk behandelt nagenoeg alle facetten van het sportvissen, én wat je met de vangst kunt doen. De smakelijkste zee- en zoetwatervissen van eigen bodem worden bereid in 35 voortreffelijke visrecepten van bevriende chefs én uit de eigen keuken van Hermus.

Dit full-color boek vol fraaie fotografie en illustraties reist ondertussen langs de mooiste visplekken van het land. Zelfs de catch & release-visser zal na het lezen van dit boek anders gaan denken over het opeten van je zelf gevangen visje.

Prijs: Euro 22,50. ISBN: 9789038807652.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.