VIS TV 2021 bijna van start (video)

4622
21 dec 2020

Als het nieuwe jaar nog maar een paar dagen oud is, gaat seizoen 2021 van VIS TV al van start. In de eerste aflevering – op zondag 3 januari om 09:30 uur op RTL 7 – reizen presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers af naar Limburg voor een bezoek aan de Tungelroyse beek.

Zonder de andere afleveringen te kort te doen, is deze eerste meteen een van de mooiste wat betreft natuur en landschap. Vlak onder
het plaatsje Heythuysen is de Tungelroyse beek weer in oude glorie hersteld, waardoor hij als vanouds door de bossen en weilanden slingert. Marco en Daniël vissen er op verschillende manieren en komen tal van vissoorten aan de schubben. Achter elke bocht verbazen ze zich opnieuw over dit stukje oernatuur in eigen land.

Check hieronder alvast de trailer van het nieuwe seizoen:Door heel Nederland

Net als in 2020 trekken de VIS TVpresentatoren in het nieuwe seizoen kriskras door het land voor spannende visavonturen in de mooiste waternatuur van Nederland. Daarbij richten ze hun pijlen telkens op andere vissoorten. Zowel witvis, karper als roofvis komen voorbij en de heren gebruiken een keur aan technieken. Op het moment van schrijven zitten de meeste opnames erop en is er elke keer vis gevangen. De ingrediënten voor een fraai nieuw seizoen zijn dus bijna compleet.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.