Winnaars actie MeeVIStoestemming

1884
18 dec 2020

VISpashouders die vóór 15 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op een visarrangement bij Camping de Koeksebelt, aan de oevers van de Overijsselse Vecht. Malte de Moll (Amsterdam), Antje van der Veen-Venema (Wijnjewoude) en Uipko Hak (Winschoten) zijn de drie gelukkige winnaars van deze actie.

De drie winnaars – die willekeurig zijn gekozen uit de 20.000 MeeVIStoestemmingen die dit jaar al werden aangevraagd – krijgen in samenwerking met Camping de Koeksebelt een visarrangement van twee overnachtingen voor twee personen aan de Overijsselse Vecht aangeboden. Op deze accommodatie in het rustieke Vechtdal overnacht je haast pal aan het water, zodat je ‘voor de deur’ kunt vissen. Sportvisserij Nederland wenst de drie winnaars een fijn verblijf met mooie vangsten toe.

Steeds populairder

De gratis MeeVIStoestemming is een extra service voor VISpashouders en bestaat sinds 2015. Deze schriftelijke toestemming om iemand een dagje vissen ‘cadeau’ te doen, wordt steeds populairder. Zo werden in 2019 ruim 13.000 MeeVIStoestemmingen aangevraagd, maar staat de teller voor 2020 begin december al op 20.000. We verwachten dit jaar dus op ruim 20.000 te eindigen.

Gratis en gemakkelijk

Los van deze winactie is de MeeVIStoestemming sowieso een cadeau op zich. Hiermee kun jij als VISpashouder namelijk elk jaar drie mensen gratis een dagje mee uit vissen nemen. Zo hoeft deze ‘introducé’ niet meteen zelf lid te worden van een hengelsportvereniging en de VISpas aan te schaffen, maar kun je hem of haar tóch op een gezellige en laagdrempelige manier laten kennismaken met het sportvissen. Je vraagt de gratis MeeVIStoestemming snel en gemakkelijk aan via www.meevistoestemming.nl. Daar vind je ook de bijbehorende voorwaarden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.