Snoekstudiegroep introduceert Ledenpas met voordeel

5078
06 feb 2015

Wist je dat de meeste mensen wel korting willen krijgen op hun aankopen, maar er vaak niet om durven vragen? Zou het niet fantastisch zijn als je om zo’n voordeel niet meer hoeft te bedelen, niet meer hoeft af te dingen, maar dat je zo’n voordeel gewoon vanzelf zou krijgen?

Als je lid van de SNB bent is dat vanaf nu werkelijkheid. De SNB Ledenpas met veel voordelen voor trouwe leden komt er aan.

Korting en voordeel

Met het eerst komende magazine Snoekerijen zal de SNB voor haar trouwe leden een hagelnieuwe, unieke Ledenpas introduceren. Met die pas krijg je bij diverse winkeliers en andere leveranciers van hengelsportproducten en –diensten mooie voordelen. Ook als je bijvoorbeeld via internet iets koopt. Korting op je aankoop, speciale producten tegen aantrekkelijke tarieven of mee doen aan ledenacties, alleen geldend voor SNB leden.

Alleen voor trouwe leden

De pas wordt eenmalig verstrekt aan diegenen die op 1 februari betalend lid van de SNB zijn. Mensen die in de loop van dit jaar lid worden krijgen volgend jaar voor het eerst een pas. Zo beloont de SNB haar trouwe leden en nodigt iedereen uit om lid te worden en te blijven om nog meer voordeel uit je lidmaatschap te halen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de SNB, haar werk, de ledenpas en wat het lidmaatschap nog meer voor jou kan betekenen, kijk dan snel op de website en schrijf je snel in als lid.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.