MijnSportvisserij - snel, eenvoudig en online

4242
18 apr 2021

Via www.mijnsportvisserij.nl kun je allerlei zaken rond je VISpas snel en eenvoudig zelf online regelen. Of het nu gaat om de status van de VISpas-bestelling, een verhuisbericht, de MeeVIStoestemming bestellen, het opzeggen van je lidmaatschap en nog veel meer.

Het kan iedereen gebeuren: je wilt net je visspullen pakken om naar de waterkant te gaan, ben je de VISpas kwijt. Dit euvel is snel en gemakkelijk te verhelpen via www.mijnsportvisserij.nl. Daar kun je direct een vervangende VISpas bestellen. Na betaling van € 4,50 kun je direct een tijdelijk bewijs downloaden, waarmee je alsnog meteen kunt gaan vissen. Een account aanmaken op Mijnsportvisserij.nl is nog geen minuut werk.

Papier -> digitaal

 
Via de online MijnSportvisserij-omgeving kun je ook zelf aangeven dat je ‘digitaal’ vist (met de gratis VISplanner) i.p.v. met de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren.

De gratis VISplanner app en www.visplanner.nl zijn namelijk veel eenvoudiger in gebruik, altijd actueel én milieuvriendelijker dan ‘het dikke boekje’.

Mocht je nog gebruik maken van de papieren lijst, dan hopen wij dat je vóór 1 oktober via www.mijnsportvisserij.nl aangeeft dat je de digitale weg inslaat. Dan wordt volgend jaar bij jouw VISpas 2022 niet de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2022-2023-2024 bijgesloten.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide