Jouw foto op de VISpas 2022?

5589
27 mei 2021

Op de VISpas 2021 prijken vijf fraaie foto’s, die afkomstig zijn uit VISblad- en VIS TV-reportages. Voor de VISpas 2022 – die komende zomer al wordt ontworpen – gaan we het anders doen, en daarbij schakelen we jouw hulp in. Stuur ons jouw mooiste sportvisfoto en maak kans om die terug te zien op de VISpas 2022. Let op: meedoen kan nog tot 1 juli!

Sportvissen en fotografie gaan hand in hand: veel sportvissers leggen hun mooie vangsten vast op de gevoelige plaat. En wat dacht je van toffe actiefoto’s of mooie sfeerfoto’s; van de hengel of sportvisser bij een fraaie zonsopkomst of -ondergang.

Tussen al deze visfoto’s zitten gegarandeerd kanshebbers om op de VISpas 2022 te komen. Naar zulke foto’s zijn wij daarom op zoek. In 2019 deden we al eens  eenzelfde oproep en dat leverde toen vijf gave, ingezonden foto’s op de VISpas 2020 op. Ook voor deze nieuwe foto-oproep hebben we sinds eind april al meer dan 500 (!) inzendingen ontvangen. En je hebt nog een maand om mee te doen!

Stuur je foto in

 
Meedoen is heel eenvoudig. Kies jouw mooiste visfoto (max. één foto per persoon) en mail die vóór 1 juli in hoge resolutie (minimaal 300 dpi, dus geen verkleinde foto’s) naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl o.v.v. ‘Foto VISpas 2022’.

Uit de ingezonden foto’s kiest de redactie de vijf mooiste. In de volgende regio-editie van Hét VISblad – deze valt eind november bij alle VISpashouders in de bus – maken we de winnende foto’s en het ontwerp van de VISpas 2022 bekend.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.