Vang5 campagne succesvol van start

2733
07 mei 2021

De Vang5 campagne is in april succesvol van start gegaan. Onder meer door acties van vissende BN’ers zoals Klaas van der Eerden, Enzo Knol en Jochem Myjer stond de landelijke opruimcampagne van Sportvisserij Nederland volop in de belangstelling.

De insteek van Vang5 is simpel: elke keer dat je gaat vissen, ruim je rond jouw stek minimaal vijf stuks afval op – meer mag natuurlijk altijd – óf maak je minstens vijf minuten lang schoon. De Vang5 campagne doet niet alleen een beroep op de sportvisser, maar wordt ook doorgevoerd in alle activiteiten van Sportvisserij Nederland.

Schoonmaakset


Om het sportvissers nog gemakkelijker te maken aan de campagne mee te doen, hebben we een Vang5 schoonmaakpakket
samengesteld. De set bestaat uit een opvouwbare grijper, twee rollen vuilniszakken van gerecycled plastic en één setje Vang5 handschoenen (wasbaar op 40 graden, verkrijgbaar in maat M of L). Voor slechts € 20,- (incl. verzendkosten) heb je een complete set
waarmee je de waterkant jarenlang schoon kunt maken én houden. Behalve als set zijn de items uit het schoonmaakpakket
ook los verkrijgbaar. Ga naar www.vang5.nl om je aan te melden voor de campagne. Daar kun je ook de set of losse items bestellen.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.