Team Limburg 1 aan kop in Top Team Competitie dobbervissen voor senioren

3033
20 sep 2021

Aan het Noordhollandsch Kanaal tussen Purmerend en Ilpendam zijn afgelopen weekend de derde en vierde wedstrijd van de Top Team Competitie dobbervissen voor senioren gevist. Team Limburg 1 - dat op zaterdag 6e werd en op zondag 1e - gaat nu aan kop in deze competitie.

Van de veertien deelnemende teams aan de competitie moest team De Guppies zich helaas op de valreep afmelden voor dit weekend, omdat zij hun selectie niet rond konden krijgen. De vangsten liepen aan het hele parcours aardig door: iedereen ving vis en ter afwisseling op de hoofdmoot aan voorn en bliek kwam af en toe ook een grote brasem in het net. Veel deelnemers klaagden daags na het wedstrijdweekend toch over tegenvallende vangsten. Op de zaterdag kwam het totaalgewicht aan gevangen vis uit op 208.545 gram, op zondag op 234.910 gram. Over het weer viel hoe dan ook weinig te klagen: de twee dagen verliepen zonnig met niet al teveel wind.

Team Limburg 1 aan kop

Met nog twee wedstrijden te gaan - in het weekend van 25 en 26 september - gaat Team Limburg 1 aan kop in de Top Team Competitie dobbervissen voor senioren. De ploeg werd dit weekend zesde op zaterdag en won de wedstrijd van zondag. Jo Adriolo van Team Limburg 1 - die tot op heden slechts 7 (!) punten bij elkaar viste en in totaal al 55320 vis in zijn net wist te krijgen - gaat aan de leiding in het individuele tussenklassement.

Volledige uitslagen  


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.