Damesvissen is hot

1337
07 okt 2021

Sportvissen zit ook onder vrouwen sterk in de lift. Daarom organiseerde Sportvisserij MidWest Nederland op zaterdag 25 september een speciale DamesVISdag.

Dat sportvissen onder dames hot is bleek wel uit het feit dat deze dag in een mum van tijd helemaal uitverkocht was. De 65 deelnemende vrouwen kwamen van heinde en verre naar Spaarnwoude om zich verder te verdiepen in de hengelsport. Dat kon aan de hand van diverse clinics – feedervissen, karpervissen, roofvissen en vliegvissen – waarna de geleerde technieken aan de waterkant konden worden geoefend.

Nathalie van den Berg en Paula Petiet (bekend van tv-programma ‘De Visvrouwen’) traden op als gastvrouwen en besteedden in hun welkomstwoord ook aandacht aan het vissen met loodvervangers en de Vang5-campagne. De sfeer was opperbest, de vangsten waren goed en het weer werkte ook mee, zodat deze eerste editie van de DamesVISdag als een succes de boeken in gaat.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.