DamesVISdag Spaarnwoude op 25 september

715
09 sep 2021

Steeds meer vrouwen en meisjes pakken de hengel en gaan naar de waterkant. Op 25 september organiseert Sportvisserij MidWest Nederland speciaal voor alle vissende dames een DamesVISdag in Spaarnwoude.

Tijdens de DamesVISdag worden er verschillende clinics gegeven. Zo is er een karperclinic, roofvisclinic, vastestok- en voerdemo clinic, vliegvisclinic, feedervissen en werpclinic én een visvangst-fotografie clinic. Je kunt deelnemen aan drie clinics. Uiteraard wordt er ook met elkaar gevist tijdens en houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Kan je niet vissen of heb je het nog nooit gedaan? Ook dan ben je van harte welkom en kun je samen met je vriendinnen kennismaken met de sportvisserij. Gewoon een leuke dag beleven, lekker lunchen en het is nog gratis ook!

Inschrijven


Aanmelden is gratis en kan via de website van Sportvisserij MidWest Nederland. Daar vind je ook meer informatie over de dag, die rond 10.00 uur begint en tot 16:30 uur duurt.
Gerelateerde berichten
08 sep 2021 Vissende moeders in Kek Mama 1084 De zomervakantie is hét moment voor moeders om hun kind en henzelf aan een nieuwe hobby te helpen, aldus Kek Mama. Met de verhalen van ‘vismoeders’ Heidi Leeuwis Vogelesang en Nathalie van den Berg houdt het vrouwenmagazine een pleidooi voor het sportvissen. 25 aug 2021 Volop media-aandacht rond WK Dobbervissen voor dames (video) 1753 Dat vissende vrouwen nog altijd veel bekijks kunnen trekken – helemaal als het om de prijzen gaat – bleek eens te meer tijdens het WK Dobbervissen voor dames bij Lelystad van afgelopen weekend. Dankzij de vele media-aandacht stond het wedstrijdvissen een week lang vol in de spotlights. 23 jun 2021 Flair.nl: 9 redenen voor vrouwen om te gaan vissen 859 Dat het aantal vissende vrouwen al jaren in de lift zit, is volgens Flair - het welbekende glossy vrouwenmagazine - nog niet genoeg. Élke vrouw zou moeten vissen, stellen zij. Met maar liefst 9 redenen wil het platform twijfelaars overtuigen. 17 jun 2021 Visles van de wereldkampioen in De Visvrouwen (video) 885 Om van een échte prof te horen wat vissen op het allerhoogste niveau inhoudt, maken De Visvrouwen in de vierde aflevering kennis met drievoudig wereldkampioen vissen en Anja Groot. Zij leert de dames een dag lang de fijnste kneepjes van het vak. 31 mei 2021 Vissende dames in de spotlights op NPO1 (video) 1170 Maar liefst drie vissende vrouwen – elk met hun eigen specialisme en een eigen verhaal – kregen afgelopen vrijdagavond in de talkshow Op1 (meer dan een miljoen kijkers) volop tijd om over hun hobby te vertellen. Zo kwam het damesvissen weer eens uitgebreid in de spotlights te staan. 27 mei 2021 Derde seizoen De Visvrouwen aanstaande zondag van start (video) 1220 Vissende vrouwen Nathalie van den Berg en Paula Petiet zijn aanstaande zondag terug op de buis met het derde seizoen van De Visvrouwen. In de eerste aflevering – die om 16:30 uur te zien is op RTL 4 – vissen de hoofdrolspeelsters op witvis aan de Kromme Rijn én aan de Lek. 29 apr 2021 Visvrouwen op Instagram 1059 Visvrouwen zijn in ons land aan een opmars bezig. Meer dan 430.000 vrouwen ouder dan 15 jaar hebben vorig jaar volgens het nieuwe KANTAR-rapport (‘Sportvisserij in 2020: nationale participatie en economische bijdrage van de hengelsport’) op het zoete water gevist. 20 nov 2020 Damesvissen in de lift 1962 De hengelsport wint de laatste jaren flink terrein onder vrouwen. Dat zie je niet alleen aan de waterkant, maar ook op televisie en aan de vangstberichten in diverse hengelsportmedia. Steeds meer dames ontdekken hoe leuk sportvissen is en deinzen er niet voor terug om (ook) in hun eentje of samen met andere vissende meiden naar de waterkant te gaan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide