Samen VISsen 2021: 64 onvergetelijke dagen

2356
23 nov 2021

Een jaar vol Samen VISsen uitjes heeft weer voor onvergetelijke ervaringen gezorgd. Ondanks de beperkte mogelijkheden begin 2021, heeft de tweede helft van het jaar veel goed gemaakt. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers konden honderden bewoners van zorginstellingen genieten van een fantastisch VISuitje!

In totaal hebben afgelopen jaar tenminste 64 VISuitjes plaatsgevonden door het hele land. Dit is gebeurd in samenwerking met maar liefst 31 zorginstellingen.

Komend jaar hopen wij zonder beperkingen nog veel meer VISuitjes te organiseren. Zeker na een periode waarin veel ouderen en andere bewoners van zorginstellingen door corona minder hebben kunnen ondernemen, is een uitstapje naar de waterkant bijzonder welkom.

Samen VISsen coaches


Binnen het project zijn inmiddels 47 Samen VISsen coaches betrokken uit naam van hun hengelsportvereniging. De coaches geven aan dat zij bijzonder genieten van het plezier dat de deelnemers ervaren, zelfs als er weinig vis wordt gevangen! Het is daarnaast een mooie kans voor hengelsportverenigingen om te laten zien wat ze op maatschappelijk vlak kunnen bijdragen aan de samenleving.
 


Voorlichtingsavonden


Wanneer de ontwikkelingen op coronagebied gunstig zijn, dan hopen wij dat er komend jaar minimaal twee keer zoveel VISuitjes kunnen worden georganiseerd.

Komende tijd zal vanuit de federaties - samen met Sportvisserij Nederland - worden gekeken naar verschillende mogelijkheden om zorginstellingen, verenigingen en vrijwilligers te informeren en waar gewenst te betrekken bij het project. Een overzicht van de voorlichtingsavonden zal deze winter via een nieuwsbericht worden gedeeld.

Heb je nu al interesse? Kijk eens op www.samenvissen.nl of stuur een mail naar samenvissen@sportvisserijnederland.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.