Sportvisserij Nederland mediapartner De Wilde Noordzee (video)

2562
23 dec 2021

Sportvisserij Nederland is een van de deelnemers aan het mediaproject De Wilde Noordzee. Het doel van dit project – dat o.a. een 4-delige televisieserie en bioscoopfilm omvat – is om de vele geheimen van de Noordzee te delen met het publiek. Het project wordt uitgevoerd door Dutch Maritime Productions en is nu officieel van start gegaan.

De Noordzee betekent voor 470.000 Nederlandse zeesportvissers een aangename vorm van ontspanning, natuurbeleving en toegang tot verse, zelf gevangen vis. Sportvissers beseffen daarom als geen ander hoe prachtig de Noordzee is. Sportvisserij Nederland vindt het samen met de andere deelnemende partners belangrijk om dat inzicht te delen. Dat kan het beste door de schoonheid en kwetsbaarheid van de Noordzee-natuur voor iedereen in beeld te brengen. Dit vergroot het draagvlak voor een verantwoord gebruik en betere bescherming van onze Noordzee.

Grootste natuurreservaat

Wij Nederlanders denken dat we elke vierkante centimeter van ons land wel kennen, terwijl we onze grootste wildernis, de Noordzee, nauwelijks hebben gezien. Het klopt dat de Noordzee een van de drukste scheepvaartroutes ter wereld is, daarnaast het podium vormt voor een enorme energietransitie en dat er intensief wordt gevist. Maar bovenal is de Noordzee ons grootste natuurreservaat. Met een fascinerende en onontdekte onderwaterwereld en een verrassende rijkdom aan zeeleven.Televisieserie

Dutch Maritime Productions en EMS FILMS zijn dit grootse mediaproject gestart en werken aan de realisatie van een 4-delige tv-serie, een bioscoopfilm, online educatiemateriaal en een mobiele projectie-unit, ondersteund door evenementen en merchandise.
Kijk voor meer informatie over De Wilde Noordzee op www. thewildnorthsea.com en houd de makers van De Wilde Noordzee in de gaten op: Instagram, Facebook en YouTube.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.