Peter Swart nieuwe bondscoach Team Holland Junioren Zoet

1901
25 mrt 2022

Sportvisserij Nederland heet Peter Swart welkom als nieuwe bondscoach van Team Holland Junioren Zoet. Swart neemt het stokje over van Nico Bakkernes, die al enige tijd geleden afscheid nam.

Sportvisserij Nederland is ervan overtuigd in de persoon van Peter de juiste vervanger voor Nico te hebben gevonden. "We kennen Peter als een kundig en enthousiast coach aan de waterkant en zijn blij dat hij nu heeft besloten zijn kwaliteiten in te zetten voor Team Holland", laat manager Wedstrijden Piette van Hoorn optekenen.

Uitkijken naar samenwerking

Peter zelf is eveneens enthousiast en geeft aan uit te kijken naar een goede samenwerking met de andere coaches. "Mijn doelstelling is om ieder jaar weer het sterkst mogelijke team op te stellen en met dat team een optimaal resultaat neer te zetten tijdens internationale wedstrijden. Een goede sfeer vind ik daarbij heel belangrijk. Het wordt een mooie uitdaging om nieuw talent te vinden en dat naar een hoger niveau te brengen. Ik heb er zin in!"

Bezetting weer compleet

Met de aanstelling van Swart heeft Sportvisserij Nederland de bezetting voor Team Holland Junioren Zoet weer compleet. De bond heet hem van harte welkom en wenst hem veel plezier én succes in zijn nieuwe rol.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.