Meerval Mania 2022 (video)

2779
02 jun 2022

We hebben er een paar jaar op moeten wachten, maar bijna is het dan zo ver: zaterdag 4 juni zal Meerval Mania 2022 plaatsvinden op Recreatiepark de Scherpenhof aan de IJssel bij Terwolde. Het evenement zal groter en uitgebreider dan ooit zijn met álles op het gebied van het vissen op meerval.

Meervalvissers kunnen onder meer op Meerval Mania terecht voor live demonstraties van verschillende vistechnieken, interessante lezingen van bekende specialisten, een hengelsportmarkt en uitgestalde visboten en bellyboats. Zo wordt het gegarandeerd een leuke en leerzame dag op een prachtige locatie – een ideale gelegenheid om samen met je (vissende) vrienden te bezoeken. Ook VIS TV XL is deze dag aanwezig met camera!

Voor beginners én gevorderden

Meerval Mania 2022 is gericht op zowel beginnende als ervaren meervalvissers en een must voor iedereen die meervalvissen interessant vindt. Het evenement wordt georganiseerd door Hengelsport Federatie Midden Nederland, Meervalshop Tom-Cat.nl en Sportvisserij Oost-Nederland. Achter de schermen werken we nog hard aan het programma. Heb je nog leuke ideeën? Geef het door! Op de website en social mediapagina’s van het evenement (Facebook & Instagram) blijf je op de hoogte van het programma en kun je aangeven of je er op 4 juni bij bent.

Overnachten

Moet jij ver reizen of wil je er zeker van zijn dat je niks mist tijdens (of na) Meerval Mania? Regel dan op tijd een overnachting op Recreatiepark de Scherpenhof. Ga je voor de tent, bungalow, caravan of camper?

Terugblik Meerval Mania 2019


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.