VISpas: MijnSportvisserij

3061
13 apr 2022

In de online service omgeving van MijnSportvisserij regel je snel en eenvoudig allerhande zaken rondom de VISpas. Registreer je via www.mijnsportvisserij.nl en profiteer van deze handige service.

Alle administratieve zaken rondom de VISpas en aanverwante documenten zijn via MijnSportvisserij opgenomen in één bestel- en beheermodule. Ben je bijvoorbeeld je VISpas verloren? Dan kun je hier een duplicaat aanvragen. Een NachtVIS- of Derde Hengeltoestemming aanschaffen? Je bestelt en rekent online af. Ben je verhuisd? Je voert de adreswijziging zelf direct online door zodat alles weer up-to-date is.

Ga dus snel naar www.mijnsportvisserij.nl om je te registreren en maak de koppeling met je VISpas. Log vervolgens in via je Facebook of Google+ account om direct aan de slag te kunnen met de vele handige functionaliteiten van MijnSportvisserij.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.