Poldersnoeken met Blinker Magazine (video)

1398
21 mei 2022

Nederland vormt een populaire visbestemming voor onze oosterburen: in 2021 waren er ruim 70.000 Duitse VISpashouders! Eind februari bracht de filmploeg van het Duitse sportvismagazine Blinker daarom een meerdaags bezoek aan Nederland voor video-opnames over snoeken in het Groene Hart.

Presentatoren Johannes Radtke (Blinker Magazine) en Alexander Seggelke (directeur van het Deutscher Angelfischerverband) laten zich in deze video verrassen door de fraaie viswateren in en rondom Woerden. Met Pieter Beelen en Robert de Wilt van Sportvisserij Nederland als gids – en uiteraard met de VISpas op zak – struinen de mannen de polders en woonwijken af op zoek naar snoek.

Johannes met de vliegenlat en streamer; Alexander met de spinhengel en kunstaas. Al bij de eerste worp mist Johannes een aanbeet en daarmee is de toon gezet voor een visrijk avontuur. Benieuwd naar de leuke video? Check hem hieronder of ga naar het YouTube-kanaal van Blinker: Youtube.com/angelnOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide