Inschrijven DamesVISdag zondag 26 juni (video)

1194
16 mei 2022

Uiteraard is vissen niet alleen voor mannen. En dat gaan wij met elkaar laten zien op zondag 26 juni bij het Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude tijdens de DamesVISdag.

Te veel en te vaak wordt onterecht gedacht dat sportvissen een echte sport is voor mannen. Niets is minder waar. Steeds meer vrouwen ontdekken dat vissen meer is dan vangen. Dat blijkt niet alleen uit een toename van het aantal verkochte VISpassen aan vrouwen, ook hebben visvrouwen een eigen tv-programma op RTL.

Naast de gezelligheid worden er ook verschillende clinics en lezingen gegeven. Want dat is het leuke! Je hoeft niet te kunnen vissen om deze dag mee te maken. Je maakt er samen met je oma, moeder, zus of vriendin een gave dag van en zij maken kennis met de sportvisserij. Gewoon een leuke dag beleven!

Op het inschrijfformulier kun jij jouw favoriete clinics opgeven en een reserve clinic. En komt je oma, moeder, zus of vriendin ook mee? Dan vult zij heel simpel ook even het inschrijfformulier in.


Inschrijven?

Wil je meedoen? Je kunt je hier aanmelden voor de DamesVISdag op zondag 26 juni. De kosten zijn slechts €10,00 per persoon. De dag begint rond 10.00 uur en duurt tot 16:30 uur. Je kunt deelnemen aan twee clinics.

Let op: het terrein is beperkt toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.