Goede pers Vislessen en Samen VISsen

1604
17 jun 2022

Als jouw hengelsportvereniging mooie dingen doet, dan is het verstandig om dit ook te laten zien. Maatschappelijke zichtbaarheid helpt de rol van de hengelsportvereniging in de lokale samenleving te verankeren en het belang van de hengelsport kenbaar te maken.

Projecten als Samen VISsen en Vislessen helpen hengelsportverenigingen hierbij. Deze projecten laten diverse doelgroepen in aanraking komen met het vissen en de lokale media worden automatisch geïnformeerd waar en waarom deze activiteiten plaatsvinden.

Samen VISsen

De visuitjes met bewoners van zorginstellingen trekken regelmatig de aandacht van de lokale media. Zoals afgelopen maand in het Dagblad van het Noorden, waar een artikel verscheen over een Samen VISsen uitje met maar liefst 20 deelnemers ter ere van het 90-jarige jubileum van Hengelsportvereniging Appingedam. Kijk ook eens terug naar de leuke reportage die RTV NOF heeft gemaakt over het Samen VISsen uitje in Dokkum. Samen VISsen coach Foeke Visser vertelt hierin hoe het uitje is gerealiseerd en over het enthousiasme wat zorginstellingen hebben om dit ook bij hen te realiseren.Vislessen

Ook de vislessen komen regelmatig in het de publiciteit. In een recent artikel in de Stentor is verslag gedaan van een Visles in Hardenberg. Vismeester Hendrikus van HSV de Dobber vertelt wat de meerwaarde is van een Visles en de grote hoeveelheid scholen die in de rij staan om hieraan mee te doen. Ook over de Visles van Vismeester Rob is een leuk artikel geplaatst in het Achterhoekse Nieuws. In het artikel staat hoe Rob namens de Borculose HSV kinderen zowel in de theorie als in de praktijk op een verantwoorde manier leert vissen. 

Ook als het visrecht stilzwijgend wordt verlengd en gemaakte afspraken worden nagekomen, is de investering in een goede verstandhouding van belang. De aandacht die de projecten genereren speelt hierin een grote rol. Meer informatie over de projecten? Neem eens een kijkje op www.samenvissen.nl en www.vissenschool.nl of neem contact op met jouw federatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.