VISblad TV: oppervlaktevissen op parkwater (video)

13258
19 jul 2022

In de nieuwe aflevering van VISblad TV gaat presentator Robert de Wilt op pad met Serge Sonneveldt om karper aan de oppervlakte te vangen. Deze spannende en uitdagende visserij staat garant voor veel vis- en kijkplezier, dus check hieronder snel de video.

Serge Sonneveldt vist al jarenlang fanatiek aan de oppervlakte op karper en heeft mettertijd zo zijn eigen aanpak en speciale foefjes ontwikkeld – bijvoorbeeld de combinatie van een bruine broodkorst als aas en hondenbrokken als voer. Presentator Robert de Wilt liep een dag met hem mee in Den Hoorn om samen het stads- en parkwater af te struinen naar karper aan de oppervlakte en Serge’s tips & trucs te achterhalen. Benieuwd naar hoe dit kat-en-muis-spelletje is afgelopen? Check dan snel de onderstaande video!Meer tips in Hét VISblad

Lees voor nog meer tips van Serge over het oppervlaktevissen op karper ook het artikel op pagina 8 t/m 13 in de nieuwe editie van Hét VISblad. Klik hier om te zien wat je nog meer kunt verwachten van dit kersverse augustusnummer, dat deze week bij de abonnees in de bus valt.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland. De afleveringen zijn bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, de mooiste viswateren in Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. Dit online sportvisprogramma bestaat ruim tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check ook de eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.