Stekkie website volledig vernieuwd

1995
26 jul 2022

De website www.stekkie.nl is volledig vernieuwd. Naast een compleet nieuw design met nieuwe kleuren, logo, icoontjes en layout, is de site geoptimaliseerd voor mobiel gebruik (‘responsive design’). Ook de inhoud is stevig onder handen genomen.

De website - speciaal gericht op kids in de leeftijd van 8-14 jaar die geïnteresseerd zijn in sportvissen en vissenbiologie - ging al wat jaartjes mee, dus het was de hoogste tijd voor een upgrade.

 
Geschikt voor mobiel gebruik via responsive design

De nieuwe site ziet er veel moderner uit door het nieuwe design en bevat aanzienlijk meer beeldmateriaal, video's, de laatste Instagram posts, extra vistips en informatie over sportvissen.


Meer video's

   
De laatste Instagram posts

Vislessen, spreekbeurt en vistips


Uiteraard kun je op Stekkie nog altijd terecht voor informatie over vislessen op basisscholen (groep 7 en 8), een uitgebreide spreekbeurtservice, alles over vissenbiologie, de beste vistips en mooiste visvideo's. Ook vind je er een uitgebreid archief met Stekkie magazines en hoe het nu precies werkt met de JeugdVISpas.

 
Uitgebreid archief met Stekkie magazines

Het design is gemaakt door partner Crossmedia Communicatiegroep (CMCG), de WordPress oplossing door MultiPlus online en de illustraties door Studio Nick van Oosten.

 
Make-over van de illustraties

Mocht je iets geks tegenkomen op de site, meld dat dan gerust via info@stekkie.nl, dan duiken we erin!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.