Vuurdoop - Two tone crankbait

1695
15 aug 2022

Dit voorjaar maakten Willem Stolk en Jochem Myjer een langgekoesterde droom waar met de release van hun eigen roofvismerk: RIVER 7. In de producten zie je direct hun creativiteit terug. Zo hebben de crankbaits aan elke kant een andere kleur.

Het RIVER 7-assortiment behelst twaalf verschillende hand made roofvishengels, gevlochten lijnen, fluorocarbon én kunstaas. Vooral die laatste productgroep trok meteen onze aandacht, zeker de ‘two tone’ crankbaits die aan beide zijden een andere kleurenprint hebben. Dat hadden we nog niet eerder voorbij zien komen. Of het meer vis vangt? Dat is lastig te zeggen. De twee verschillende prints op de crankbait zijn door de makers gekozen omdat deze zich in de praktijk allebei op dezelfde visdag hebben bewezen. Door die twee kleuren te combineren heb je als het ware een gouden combi crankbait te pakken, wat dit kunstaas tot een echt hebbedingetje voor in de tacklebox maakt.

Gezien voor € 19,99 in de webshop van RIVER 7

Negen modellen

Het RIVER 7-kunstaasassortiment bestaat uit negen modellen: vijf versies van The Dude (duikt tot 1.8 m diep) en vier varianten van de Doppelganger (duikt tot 2.9 m diep). Beide crankbaits beschikken bovendie over 3D-oogjes, werpen uitstekend en hebben een super zwemactie – ook in de stroming. Omdat ze suspenderend zijn kun je er perfect mee door diverse waterlagen en over waterplanten heen vissen. Gecombineerd met de RIVER 7 splitringen en dreggen zijn ze perfect in balans. De crankbaits zijn door Willem en Jochem zelf bedacht en ontwikkeld, na deze jarenlang in de praktijk te hebben getest in het zeven rivieren tellende Benedenrivierengebied – waarmee direct ook de naam van het merk RIVER 7 is verklaard.

Milieubewust

Een ander – maar niet minder noemenswaardig – unique selling point van dit nieuwe roofvismerk is milieubewustzijn: zo min mogelijk verpakkingen, geen plastic doosjes en geen gespoten karton. De crankbaits worden daarom standaard zonder dreggen en splitringen geleverd: dan is er ook geen verpakking nodig. Uiteraard kun je bij RIVER 7 de bijbehorende splitringen en dreggen separaat aanschaffen. Tot slot: we hebben uit betrouwbare bron vernomen dat het kunstaasassortiment binnenkort verder wordt uitgebreid.

Doe mee en win

Abonnees maken kans op één van de vijf setjes crankbaits (1 x The Dude en 1 x de Doppelganger). Meedoen aan deze actie? Mail dan vóór 7 september naar Hét VISblad o.v.v. ‘RIVER 7’ + je naam en adres. De winnaars worden bekend via Facebook.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.