Kijktip: Gone Fishing (video)

2762
05 okt 2022

De Britse acteurs en comedians Paul Whitehouse (64) en Bob Mortimer (63) vonden elkaar in het vissen nadat beiden zware hartoperaties achter de rug hadden. Na zijn ingreep had Mortimer het zowel fysiek als mentaal zwaar, waarop Whitehouse hem uitnodigde mee te gaan vissen.

“Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Er komt een moment waarop je realiseert dat je in de laatste anderhalf uur niks hebt gezegd, dat ik nergens anders aan heb gedacht. Dat ik me geen zorgen heb gemaakt over dingen die zijn gebeurd of nog voor me liggen”, vertelde Mortimer in een radio-interview over de heilzame werking van vissen. Dit werd de basis voor de BBC-serie Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing. Daarvan was recentelijk seizoen 5 te zien. In elke aflevering staat er een doelsoort centraal, maar ontsnappen aan de hectiek van alledag is net zo belangrijk.



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.