Vliegvissen in Twentse beken VIS TV

2056
04 jan 2023

In de tweede aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 8 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Daniël met de vliegenlat op o.a. snoek in prachtige Twentse beken.

Daniël en Tamme gaan op zoek naar snoek in Twente. Zwiepend met hun vliegenhengels staan ze aan de oever van een beek die rustig door het boerenlandschap kronkelt. Het ruikt hier naar snoek, maar bijten die ook in de kunstvliegen?

Bekijk hier de promo:

 

Snoeken is zoeken

Snoeken is zoeken en dat is precies wat Daniël en Tamme in deze aflevering doen. Ze bezoeken o.a. de Doorbraak en de Boven Regge waarvan de potentiele hotspots nauwkeurig worden uitgevist. Daniël zet als verstokte spinvisser tóch nog even de spinhengel in voor een extra bonus vis en dat legt hem geen windeieren.

Kijken dus: aanstaande zondag 8 januari om 09:30 uur op RTL 7.
 

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
 

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.