MeeVIStoestemming: neem iemand mee vissen en WIN EEN VISREIS! (video)

7045
28 sep 2023

De MeeVIStoestemming is dé manier om die nieuwsgierige vriend(in), je buurman, zwager of neefje te laten ervaren wat sportvissen nou precies zo leuk maakt. Iedereen die hier tot en met 29 oktober van dit jaar gebruik van maakt, dingt automatisch mee naar een compleet verzorgde vistrip naar Noorwegen of Zweden met Visreis.nl.

Om in aanmerking te komen voor deze reis ter waarde van € 4.500,- is het bestellen van een MeeVIStoestemming verplicht, moet je minimaal 14 jaar oud zijn en mag de gastvisser geen VISpas bezitten. Daarnaast moet er ook foto- of videomateriaal van de visdag worden gemaakt zodat kan worden bewezen dat er daadwerkelijk is gevist. Sportvisserij Nederland trekt vervolgens in november random tien kanshebbers.

Uit dit tiental wordt degene met het leukste verhaal en de gaafste foto of video gekozen als winnaar van deze superprijs. Die mag dan samen met de gastvisser op reis.

MeeVIStoestemming

De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren.

Je kunt maximaal drie keer per jaar de MeeVIStoestemming bestellen en alleen voor drie verschillende personen. Het document geldt alleen voor landelijk ingebracht VISpaswater. Aanmelden is eenvoudig, ga voor meer informatie naar www.meevistoestemming.nl.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.