Team PENN Westkapelle 1 verstevigt leiding bij PENN NTC Kustvissen

1672
09 okt 2023

Afgelopen weekend is de vierde wedstrijd van de PENN Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2023 gevist. Klassementsleider PENN Westkapelle 1 verstevigde zijn positie door de wedstrijd te winnen. Met nog één wedstrijd voor de boeg heeft dit team een ruime voorsprong op hun concurrenten. HSV de Zeebaars Korps 1 staat op de tweede plaats, Team Hengelsport Westland op de virtuele bronzen positie.

De wedstrijd zou in eerste instantie vanaf het strand bij Wijk aan Zee gevist worden, maar door hoog water, drijfvuil en veel kitesurfers besloot de organisatie uit te wijken naar het Noordzeekanaal. Daar werden de 110 deelnemers getrakteerd op goed weer en prima vangsten. Veel deelnemers vingen meer dan vijftien vissen.

Voorschot op titel?

De voorlaatste wedstrijd werd gewonnen door PENN Westkapelle 1 met 37 klassementspunten. Op een tweede plaats – en een gepaste afstand met 48 punten – eindigde HSV de Zeebaars. Het daguitslag-podium werd compleet gemaakt door Istriana Team met 74 klassementspunten.Met nog één wedstrijd voor de boeg heeft PENN Westkapelle 1 een flinke voorsprong op HSV de Zeebaars Korps. Een plek bij de top-8 volstaat voor de klassementsleider om de PENN Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2023 op hun naam te schrijven. Deze teamcompetite wordt op 2 december afgesloten in Westkapelle.

Tussenstand top-3 na vier van de vijf wedstrijden

  1. PENN Westkapelle, 12 punten;
  2. HSV de Zeebaars Korps, 21 punten;
  3. Team Hengelsport Westland, 22 punten.
Bekijk hier de volledige uitslag en tussenstand.

Niks missen? Zo blijf je op de hoogte

Wil je niks missen op het gebied van het laatste wedstrijdnieuws? Blijf altijd volledig op de hoogte via de Facebookpagina 'Wedstrijdvissennl' van Sportvisserij Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.