Sportvisserij Nederland Topsportgala op zaterdag 16 december

1841
04 dec 2023

Zaterdag 16 december vindt de zevende editie van het Sportvisserij Nederland Topsportgala plaats op NOC*NSF Sportcentrum Papendal. Tijdens deze bijzondere avond kiezen de genodigde wedstrijdvissers en een vakjury het Sporttalent, de Sportman en Sportvrouw van het jaar. Bovendien worden alle nationale en internationale medaillewinnaars van afgelopen jaar feestelijk gehuldigd.

De Nederlandse teams – die onder de vlag van Team Holland zijn uitgezonden naar de internationale wedstrijden – verzamelden dit jaar drie wereldtitels, twee zilveren en één bronzen medailles.


Naast deze bijzondere internationale prestaties worden ook alle nationale medaillewinnaars op het podium gehuldigd, onder begeleiding van presentator Sjoerd van Ramshorst.

Verkiezing Sportman, Sportvrouw en Sporttalent 2023

Op zaterdag 16 december blikt Sportvisserij Nederland bij het jaarlijkse Sportgala wederom terug op de grootste prestaties van Nederlandse sportvissers in 2023, met de verkiezing van Sportman, Sportvrouw en Sporttalent van het jaar.Op woensdag 6 december worden per categorie de genomineerden bekend gemaakt op www.sportvisserijnederland.nl. Alle aanwezige wedstrijdvissers en een vakjury mogen tijdens de avond hun stem uitbrengen en bepalen dus wie dit jaar de titel Sporttalent, Sportman en Sportvrouw van het jaar wint.

Zo blijf je op de hoogte

Volg zaterdagavond 16 december onze website of onze Facebookpagina om snel op de hoogte te zijn van de verkiezingsuitslag.

Bovendien blikken we na het weekend uitgebreid terug op onze website en verschijnt in de februari-editie van Hét VISblad een fraai fotoverslag.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.