ZomerVISkaravaan 2024: schrijf je in als hengelsportvereniging

2070
02 mrt 2024

Meld je hengelsportvereniging aan voor de ZomerVISkaravaan 2024. Dit event is de unieke kans om kinderen kennis te laten maken met en te begeleiden bij het verantwoord vissen in jouw gemeente. Tegelijkertijd krijgt de hengelsportvereniging ook meer lokale bekendheid als actieve sportvereniging in de gemeente!

Ook aankomende zomer organiseren Sportvisserij Nederland en de Sportvisserij federaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan. In de eerste drie en de laatste drie weken van de zomervakantie worden op meerdere locaties verspreid over heel Nederland, ééndaagse JeugdVISevents voor kids georganiseerd. Hengelsportverenigingen kunnen via deze link meer informatie lezen en zich direct inschrijven.

Leerzame en leuke dag

Tijdens deze ééndaagse events laten we zien dat sportvissen spannend en gezond is. We zijn buiten in de natuur – en dat in de directe woonomgeving. Op ieder event worden tussen 9:30 en 14:30 uur diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en eventueel in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator.


Meld je als HSV aan voor 15 maart aanstaande!

Lijkt het je leuk om als vereniging (weer) mee te doen aan de ZomerVISkaravaan? Aanmelden kan via deze link.

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of George Hampsink. Mail naar zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl of bel met tel. 030-6058400.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.