Meld je vereniging aan voor de ZomerVISkaravaan 2024!Alle aangesloten hengelsportverenigingen kunnen zich aanmelden voor deelname. Om het JeugdVISevent optimaal te laten verlopen, gelden de volgende voorwaarden voor deelname:

  • Beschikbaar stellen van een gratis online jeugdvergunning op de VISpas Bestel Module verenigingswebsite (indien nog niet aanwezig, kan Sportvisserij Nederland dit regelen);
  • Een veilige plek voor vissende kinderen aan een visrijk viswater;
  • Voldoende ruimte aan het water voor gemiddeld 65 vissende kinderen;
  • Voorkeur in de bebouwde kom, dichtbij kinderrijke woonwijken;
  • Inzet van voldoende verenigingsvrijwilligers (minimaal 10) per event, afhankelijk van de locatie en verwacht aantal bezoekers;
  • De events kunnen alleen tijdens de genoemde regio’s en data plaatsvinden;
  • Deelname en voortgang blijft afhankelijk van een positieve toestemming van de gemeente.

Om het event te versterken, is het mogelijk om met meerdere verenigingen samen te werken of mee te liften met lokale kids-activiteiten georganiseerd door buurtsportcoaches.

Inschrijfformulier kandidaat HSV voor deelname ZomerVISkaravaan 2024

Een van de voorwaarden voor deelname is dat je als hengelsportvereniging een gratis online Jeugdvergunning aanbiedt. Zonder het aanbieden van deze gratis online jeugdvergunning kan niet deelgenomen worden. Indien de hengelsportvereniging nog geen Jeugdvergunning aanbied, dan kunnen wij dat voor jullie regelen.

Gegevens van de HSV

Gegevens contactpersoon HSV voor deelname aan de ZomerVISkaravaan
Gegevens VISwater JeugdVISevent

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide