Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV (video)

7594
06 mrt 2024

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 10 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

Deze plas is ontstaat in de IJstijd en de verhalen gaan dat er veel zeelt zit. De ochtend mist hangt nog over het mysterieuze water als Marco en Tamme in alle vroegte arriveren. Tamme begint met de pen en vangt al snel een leuke zeelt.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

Method Feeder

Na het vissen met de pen proberen de presentatoren of ze ook zeelt kunnen vangen aan de Method Feeder. Het voer wordt op de korf geplakt met het aas erbovenop: een gedekte tafel voor de zeelt.

Of deze techniek hier ook werkt zie je komende zondag 10 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.


Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.