ONK Vijvervissen 2024 met extra spannende finale, schrijf je in voor de selectiewedstrijden

2770
22 mrt 2024

Na het succes van de voorgaande edities wordt ook in 2024 wederom het ONK Vijvervissen georganiseerd. Tijdens deze wedstrijden strijden de beste vijvervissers tegen elkaar voor de titel Open Nationaal Kampioen Vijvervissen.

Om je te kunnen plaatsen voor de finale moet je deelnemen aan een van de selectiewedstrijden georganiseerd door de federaties. Per wedstrijd plaatst een vastgesteld aantal zich voor de landelijke finale op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Tijdens de finale is er plaats voor de beste 23 deelnemers aangevuld met de winnaar van afgelopen jaar. Het is toegestaan om aan meerdere selectiewedstrijden deel te nemen.

Nieuw in 2024: finale over twee wedstrijddagen

Een verandering ten opzichte van de voorgaande edities is dat de finale van het ONK Vijvervissen 2024 gevist wordt over twee wedstrijden. Op zaterdag 12 oktober strijken we neer op vijver HSV Altijd Beet te Schijndel; op zondag 13 oktober staat vijver de Slothoeve te Vinkel op het programma. Na de twee finale wedstrijden wordt een totaal uitslag opgemaakt en zo wordt bepaald wie de beste vijvervisser van Nederland is.Mooie prijzenpot

Natuurlijk is er ook een mooie prijzenpot aan het einde van het finale weekend beschikbaar gesteld! De geldprijzen variëren van € 400 voor de winnaar tot € 175 voor de nummer acht van het eindklassement. Daarnaast ontvangt de top-10 een medaille en de top-3 een prachtig Delfts Blauw bord. Per wedstrijddag zijn er dagprijzen te winnen (€ 80 t/m 40 voor nummer één tot en met zes). 

Ook is er een reglement vast gesteld voor alle selectiewedstrijden en het ONK. Er kunnen per wedstrijdlocatie een aantal aanvullende regels gelden, deze worden kenbaar gemaakt in de richtlijn per wedstrijd.

Selectiewedstrijden

 • 6-4-2024 Philpsvijver – Inschrijven - Uitslag
 • 4-5-2024 visvijver HSV t'Tipke – Inschrijven - Uitslag
 • 11-5-2024 Kamphoeve Ommeren – Inschrijven - Uitslag
 • 18-5-2024 HSV Altijd Beet Schijndel – Inschrijven - Uitslag
 • 6-7-2024 Guru Nolderwoud – Inschrijven - Uitslag
 • 6-7-2024 Aquavita – Inschrijven - Uitslag
 • 13-7-2024 Guru Nolderwoud – Inschrijven - Uitslag
 • 20-7-2024 Vijver Benschop HSV Lopikerwaard – Inschrijven (volgt) - Uitslag
 • HSV De Vaart-Poscar (onder voorbehoud) – Inschrijven (volgt) - Uitslag
 • HSV ’t Voorntje Grubbenvorst (onder voorbehoud) – Inschrijven (volgt) - Uitslag
 • HSV de forel Reuver (onder voorbehoud) – Inschrijven (volgt) - Uitslag


Schrijf je in, want vol is vol

Als je denkt dat je het in je hebt om met de beste vijvervissers van Nederland te concurreren en de kans te krijgen om jezelf te bewijzen in de finale, mis dan deze kans niet. De selectiewedstrijden bieden een geweldige kans om je vaardigheden te tonen en je plaats te verdienen in de finale. Wacht niet te lang met je inschrijving want ook per selectiewedstrijd geldt vol is vol!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.