ZomerVISkaravaan EK-editie: kom je ook?

586
21 jun 2024

Op zondag 30 juni organiseert Sportvisserij Nederland samen met Sportvisserij Fryslân de ZomerVISkaravaan EK-editie. Tijdens dit eendaagse event – op het evenemententerrein van het EK Dobbervissen – kunnen jonge, enthousiaste sportvissers deelnemen aan diverse clinics.

Wat kun je allemaal tijdens de ZomerVISkaravaan EK-editie verwachten? Neem bijvoorbeeld deel aan een visles van een echte VISmeester en leer onder meer tuigjes maken, voer bereiden, topelastiek prepareren en hoe je een vis op de beste manier kunt onthaken. Speel verschillende grappige en verrassende ‘visspellen’. Wil je voelen hoe het is om een dikke, grote vis te vangen? Vergeet dan zeker niet te visdrilsimulator te proberen en ontdek wie het sterkste is; jij en de hengel of de vis.

 

Beslissend EK-moment

Ook krijg je uitleg over hoe de toppers bij het EK te werk gaan! Zo kun je nog meer leren van deze echte wedstrijdcracks. Als afsluiter mag je meelopen met de ‘weegploeg’ in het wedstrijdvak A en maak je van dichtbij het spannendste moment mee van de beslissende wedstrijddag van het EK Dobbervissen.Praktische informatie

Wanneer: zondag 30 juni, 09:00 – 14:00 uur
Waar: evenemententerrein t.h.v. Kanaelsdyk 2, 8522 MV, Tjerkgaast
Hoe: aanmelden via deze link
Kosten: toegang tot het side event is gratis, lunch en drinken zijn eveneens gratis beschikbaar voor de deelnemers.Dagprogramma

09.00 uur - groep 1
Onderdeel A: visles met vismeesters/tuigje maken/onthaken
Onderdeel B: visspellen
Visspellen: o.a. cuppen in een waterbak, vissen met magneet aan een wedstrijdset, voer ballen gooien in een ton

12.00 uur - groep 2
Onderdeel A: visles met vismeesters/tuigje maken/onthaken
Onderdeel B: visspellen
Visspellen: o.a. cuppen in een waterbak, vissen met magneet aan een wedstrijdset, voer ballen gooien in een ton

14.00 uur
Start excursie weging EK Dobbervissen

Doorlopend actief: visdrilsimulator

Let op: als je je opgeeft voor groep 1, ben je nog steeds van harte welkom om langer te blijven t/m de excursie weging EK Dobbervissen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.