ZomerVISkaravaan EK-editie - zondag 30 juni

Tijdens dit eendaagse event kun je onder andere deelnemen aan een visles van een echte VISmeester. Je leert onder meer tuigjes maken en hoe je een vis op de beste manier kunt onthaken. Ook zijn er verschillende grappige en verrassende ‘vispellen’ te spelen. Wil je voelen hoe het is om een dikke, grote vis te vangen? Vergeet dan zeker niet te visdrilsimulator te proberen en ontdek wie het sterkste is; jij en de hengel of de vis. Als afsluiter mag je mee met de ‘weegploeg’ in het wedstrijdvak A en maak je van dichtbij het spannendste moment mee van de beslissende wedstrijddag van het EK Dobbervissen.

Locatie: evenemententerrein t.h.v. Kanaelsdyk 2, 8522 MV, Tjerkgaast

Dagprogramma:
09.00 uur - groep 1
Onderdeel A: visles met vismeesters/tuigje maken/onthaken
Onderdeel B: visspellen 
Spellen: o.a. cuppen in een waterbak, vissen met magneet aan wedstrijdset, voer ballen gooien in een ton
 
12.00 uur - groep 2
Onderdeel A: visles met vismeesters/tuigje maken/onthaken
Onderdeel B: visspellen 
Spellen: o.a. cuppen in een waterbak, vissen met magneet aan wedstrijdset, voer ballen gooien in een ton
 
14.00 uur
Start excursie weging EK Dobbervissen

Doorlopend actief: visdrilsimulator
Let op: als je je opgeeft voor groep 1, ben je nog steeds van harte welkom om langer te blijven t/m de excursie weging EK Dobbervissen

Lunch en drinken is beschikbaar voor de deelnemers!


Aanmeldformulier ZomerVISkaravaan EK-editie

Privacy(verklaring)

Deze bijzondere gegevens zijn alléén beschikbaar voor de locatieleiding, Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Fryslân en worden niét afgedrukt op eventuele deelnemersstickers of kaarten.

Toestemming verwerking beelden

Bij deze geef ik als ouder/verzorger toestemming voor het verwerken van (tot mijn kind herleidbare) beelden, gemaakt tijdens de ZomerVISkaravaan EK-editie door Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Fryslân bestemd voor promotionele doeleinden. De beelden worden maximaal 5 jaar bewaard waarna vernietiging volgt.
Deze toestemming kunt u conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op ieder moment intrekken.
Alle verstrekte en door Sportvisserij Nederland verwerkte persoonsgegevens vallen onder de Privacyverklaring van Sportvisserij Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.