Vuurdoop: Switch Wraps

27 okt 2016

De Switch Wraps zonnebrillen van Fortis Eyewear zijn voorzien van ‘photochromic’ lenzen. Die passen zich automatisch aan de lichtintensiteit aan, zodat je deze zonnebril van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt dragen – ongeacht of het bewolkt en donker of juist zonnig en helder weer is.

Een ‘polaroid’ zonnebril is een must have voor sportvissers. De polariserende glazen halen de schitteringen van het wateroppervlak weg, waardoor je beter en dieper in het water kunt kijken. De struinende karpervisser ziet zo eerder die mooie spiegel tussen het wier liggen, de roofvisser kan nauwgezet volgen hoe zijn kunstaas vlak voor de kant wordt gepakt. Hoe ver je precies in het water kunt kijken, is meestal afhankelijk van de kleur brilglazen. Behalve bij de Switch Wraps, want die combineert het beste van twee werelden.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer Vuurdopen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.