Rivierkarperen aan de Lek in VISblad TV (video)

10 jul 2021

In de nieuwe aflevering van VISblad TV schuift presentator Joran Bal aan bij karpervisser Joost van Ieperen (45), die al bijna dertig jaar op de rivier de Lek vist. Dat deze statische visserij ontspannend, uitdagend maar ook best taai kan zijn, maakt dat hij van elke vangst dubbel geniet.

In deze nieuwe video doet Joost een flink boekje open over zijn aanpak van het riviervissen. Ook het gebruikte materiaal – dat zeker aan de rivier tegen een stootje moet kunnen – en aas komt volop aan bod. Als na een poos wachten een van de beetmelders afgaat, staat de hele crew op scherp. Zou dit dan die felbegeerde rivierkarper zijn? Check voor het antwoord de video hieronder!Meer tips van Joost voor het riviervissen op karper lees je trouwens in de juli-editie van Hét VISblad (pagina’s 22 t/m 27) die deze week bij de abonnees verschijnt. Lees hier welke reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer allemaal in het julinummer van Hét VISblad kunt verwachten.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een tof welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland en bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren door heel Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen online gegaan. Benieuwd? Ga dan naar de playlist van VISblad TV op het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet eerder hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.