Zeebaarsvissen vanaf het strand VISblad TV (video)

10 okt 2021

In de nieuwe VISblad TV gaat presentator Robert de Wilt op pad met Mats Gelderland (31). Deze fanatieke wedstrijdvisser uit Oostvoorne is kind aan huis op het strand van Maasvlakte 2 – een bijzondere stek die pas sinds tien jaar bestaat. De doelsoort van deze sessie is de zeebaars.

Door de talloze uren die hij er al vissend heeft besteed, is de uitgestrekte Maasvlakte – waar tijdens de opnames een stevige wind staat – een stek die voor Mats geen geheimen meer heeft. Hoe pakt hij het vissen op Dicentrarchus labrax hier aan? En zal het hem lukken om zo’n zilveren rover voor de camera te krijgen? Bekijk hieronder de video.Meer in Hét VISblad

Lees voor nog meer tips van Mats en vooral ook het artikel op pagina 22 t/m 27 in het oktobernummer van Hét VISblad. Net als elke maand staat ook deze kersverse editie weer bomvol sportvisverhalen en -nieuws. Lees hier wat je deze maand zoal in jouw favoriete sportvismagazine kunt verwachten.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (12 nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf een eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een 1- of 2-jarig abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al ruim tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Ga naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.