VISblad TV: karpervissen Borgerswold (video)

10 nov 2021

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Joran Bal in alle vroegte naar het Borgerswold, waar karperfanaat Ties de Vries (43) zich al heeft ‘geïnstalleerd’ en opgetogen meldt dat hij ’s nachts al twee grote brasems heeft gevangen.

Hopend op een vervolg legt de Veendammer uit waarom hij in het algemeen – maar zeker op drukbeviste wateren zoals deze recreatieplas bij het Groningse Veendam – graag voor een simpele aanpak kiest. Ties vaart zijn lijnen meerdere keren uit en blijft geduldig, ook als een nieuwe aanbeet lang uitblijft. Zal het hem uiteindelijk lukken om een karper voor de lens te krijgen? Check voor het antwoord snel de video hieronder en lees voor meer tips ook het artikel op pagina’s 22 t/m 26 in Hét VISblad van november.Lees hier welke interessante reportages en sportvisnieuwtjes het novembernummer van Hét VISblad nog meer allemaal voor je in petto heeft.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.