VISblad TV: dropshotten met de worm (video)

10 feb 2022

Wat hebben de baars en mol – los van hun gedeelde liefde voor wormen – met elkaar te maken? In de nieuwe aflevering van VISblad TV het antwoord. Deze keer gaat presentator Joran Bal op pad met William van Tongerlo (46), die aan het begrip baarspeuteren een bijzondere invulling geeft.

Gewapend met slechts een lichte spinhengel, voerbak en zak wormen wacht William Joran op aan de oevers van het Amsterdam-Rijnkanaal. Nog voordat er wordt gevist, gaan de mannen op zoek naar molshopen als basis-ingrediënt voor een paar stevige ballen ‘voer’. Die mikt William onder de kade van het kanaal, waarna hij op dezelfde plek zijn met wormen beaasde dropshotmontage te water laat. Al snel levert deze aanpak succes op en komen de eerste kanaalrovers op de kant. William strooit ondertussen met tips over deze inventieve manier van baarsvissen.

Benieuwd naar de bewegende beelden? Bekijk dan hier deze nieuwe video:Lees hier wat het februarinummer van Hét VISblad nog meer voor je in petto heeft.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.