Vuurdoop: de Fixum

16 mei 2011

Soms stuit je op van die keiharde ondergrond langs de waterkant; niet ideaal om de stang van je visparaplu in te kunnen drukken. Vervelend, zeker als er buien voorspeld zijn en je de paraplu niet stevig neer kunt zetten. In een erg geval waait het ding zelfs los en richting horizon! Gelukkig is Albatros zo vrij geweest een handige oplossing te bedenken: de ‘Paraplusteun Fixem’.

We komen de Fixum tegen op pagina 138 van de Albatros catalogus 2011, met de beschrijving: “De steun voor stevige verankering, ook in harde grond. Kan met de voet de grond in worden gedreven. De paraplu wordt door middel van een stelschroef vastgezet.” Of de paraplu echt stevig staat in deze Fixum, en of er nog meer voordelen aan kleven? Dat gaan we testen met Ed Stoop, die als geen ander hoe verdraaid handig een rechtop staande paraplu is bij het witvissen.

Lees hier het hele artikel (PDF).

->Meer Vuurdoop artikelen

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.