Meervalvissen - World Catfish Classic

19 jul 2011

Aan de oevers van de Ebro vond dit jaar het eerste wereldkampioenschap meervalvissen plaats. Vanuit Nederland reisden diverse sportvissers eind mei af naar Spanje om aan dit WK deel te nemen. Voormalig Olympisch judokampioen Mark Huizinga en Hans Sissingh van het team Carp Connections deden dit als het Dutch National Fishing Team van Sportvisserij Nederland.

Per vliegtuig, bus en in grote Amerikaanse pick-ups reisden de Nederlandse deelnemers aan de eerste World Catfish Classic af naar Spanje. Daarbij werden allerhande hengelsportmateriaal, boten, aas, vlaggen en spandoeken meegenomen naar het appartement in Caspe. Dat werd omgedoopt tot Kamp Holland aangezien ook Juul Steyn en Hans Sibbel (Topvisser.nl), Robert Valkeneer (Berkley.nl) en Heiko Bruning (Team JRC), Marco Vink (The Diff) en Leen Maarleveld (Ahoy hengelsport) in deze accommodatie verbleven.

Lees hier het hele artikel. (PDF)

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.