Roofvissen - met Jeroen van der Boom

21 dec 2012

Hij is bekend zanger en tv-presentator. Samen met Gordon en René Froger vormt hij sinds 2009 ‘De Toppers’. En hij scoorde maar liefst vijf nummer 1 hits – waaronder de klassiekers ‘Jij bent zo’ en ‘Eén wereld’. We hebben het hier natuurlijk over Jeroen van der Boom (40). De uitnodiging voor een dagje snoekbaarzen met de Visbladredactie klonk Jeroen als muziek in de oren. “Vissen is ook een van mijn passies!”

Als Jeroen en zijn vaste visvriend Ronald Steenhouwer in de ochtend arriveren bij het Amsterdamse IJ, liggen de visboten al klaar voor vertrek. Op de planning staat een dagje verticalen op het Noordzeekanaal, met snoekbaars als target. De pessimistische weersverwachting én de zeer heftige regenbui die op datzelfde moment boven ons losbarst ten spijt, stappen beide heren vol enthousiasme aan boord. Gezonde spanning is op de gezichten af te lezen, en verklapt dat het échte vissersbloed dat bij Jeroen en vismaat Ronald door de aderen stroomt.

Klik hier voor het hele artikel (PDF) en hieronder voor de video.

-> Meer roofvissen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide