Hét Visblad maart 2015

Zeevissen - pieren steken 19 feb 2015 Zeevissen - pieren steken Een riek, twee emmertjes en een zeef. Meer heb je niet nodig om zelf pieren en zagers te steken. Zo heb je niet alleen goedkoop, maar ook kakelvers aas. Dat is een niet te onderschatten element in de ... Witvissen - beter vissen met brood 19 feb 2015 Witvissen - beter vissen met brood Een vlok of een pluim brood om een voorntje of andere witvis mee te vangen. Wie is er niet groot mee geworden? Ook wedstrijdvisser Lucien de Rade (21) vist graag met brood. Vooral ’s winters, als de k... Vuurdoop - Neo Baits: Fishing Eggs 19 feb 2015 Vuurdoop - Neo Baits: Fishing Eggs Vissen met eieren klinkt wellicht wat vreemd, maar de Fishing Eggs van NEO Baits zijn toch echt specifiek ontwikkeld voor op de haak of aan de hair. Dit unieke aas heeft een geheel natuurlijke basis e... Visblad TV - Bottenbal met de picker 19 feb 2015 Visblad TV - Bottenbal met de picker Bot mag dan een echte zeevis zijn, deze platvis kan ook prima in brak en zelfs zoet water overleven. Daar wordt hij dan ook regelmatig als bijvangst en toevalstreffer gevangen. Dat je in sommige binne... Roofvissen - stadse snoekbaarzen met doodaas 19 feb 2015 Roofvissen - stadse snoekbaarzen met doodaas Waar de streetfishers de stadse snoekbaarzen met kunstaas en licht materiaal bevissen, kiezen Mathijs Koedijk (20) en Thom Beentjes (19) voor wat ‘grover’ geschut en dood aas. “In de koudere maanden v... Karpervissen - succesvol winterkarperen 19 feb 2015 Karpervissen - succesvol winterkarperen De term ‘winterstop’ komt in het vocabulaire van karpervisser David Keller (39) niet voor. Ook bij deze Rotterdammer zitten er gewoon twaalf maanden in een jaar en dus vist hij ijs en weder dienende d... Hét Visblad Online maart 2015 (video) 19 feb 2015 Hét Visblad Online maart 2015 (video) Vanaf vandaag valt het maart nummer van Hét Visblad bij de abonnees op de deurmat. Natuurlijk weer boordevol interessante reportages en andere vissige onderwerpen. Bij de verschijning van deze ed...

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.