Hét Visblad mei 2015

Vuurdoop - shads versmelten 21 mei 2015 Vuurdoop - shads versmelten Softbait Glue van Mend-it kan worden gebruikt om beschadigde softbaits te herstellen of zelfs om van losse delen een eigen creatie te maken! Mend-it droogt binnen enkele minuten en gaat totaal niet te... Witvissen - creatief met wormen 21 mei 2015 Witvissen - creatief met wormen Sinds de gesloten tijd voor de worm is opgeheven dankzij de inzet van Sportvisserij Nederland, mag deze aassoort het hele jaar door worden gebruikt. Herwin Kwint is als wit- en karpervisser erg gechar... Zeevissen - dobbervissen op zeebaars 21 mei 2015 Zeevissen - dobbervissen op zeebaars De kunstaasvisserij op zeebaars is erg populair, maar Dicentrarchus labrax is natuurlijk ook uitstekend te vangen met een steurgarnaal, krab of zager onder een dobber. Sterker nog: er zijn zelfs perio... Karpervissen - struintips 21 mei 2015 Karpervissen - struintips Het struinen – actief en licht bepakt karpervissen – wordt vooral geassocieerd met de zomermaanden. Toch is juist het voorjaar de beste tijd voor het oppervlaktevissen, penvissen en alles wat daar tus... Visblad TV - voor goud naar Zeeland 21 mei 2015 Visblad TV - voor goud naar Zeeland Van 6 tot 12 juli vormt het Zeeuwse Kanaal Gent-Terneuzen het decor voor de vijfde editie van het WK Feedervissen. Ter voorbereiding heeft ons nationale feederteam zijn eerste, weliswaar officieuze, t... Roofvissen - zomertips voor de roofvisser 21 mei 2015 Roofvissen - zomertips voor de roofvisser Niet de winter, maar de zomer biedt de meeste roofvismogelijkheden – zowel op zoet als op zout water. Op de laatste zaterdag van mei loopt de gesloten tijd voor kunstaas voorbij en kun je weer aan de ... Hét Visblad Online mei 2015 (video) 05 mei 2015 Hét Visblad Online mei 2015 (video) Vanaf vandaag krijgt iedere VISpashouder de speciale regio-editie van Hét Visblad thuisgestuurd. In deze gratis editie (met een oplage van ruim een half miljoen exemplaren) vind je naast het reguliere...

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.