Hét VISblad april 2020

Vuurdoop: lijn annex releaseclip 09 apr 2020 Vuurdoop: lijn annex releaseclip Wie bij het feedervissen de lijnclip van de molen gebruikt, kan het beamen: een plotselinge harde aanbeet van karper of barbeel wordt vaak gevolgd door lijnbreuk. Met de vernuftige ‘release clips’ op ... Karpervissen: drijvende kunstwerkjes 08 apr 2020 Karpervissen: drijvende kunstwerkjes De karperpen een eenvoudig stukje balsahout? Niet de handgemaakte dobbers van Richard Gans (53) uit Wijdewormer. Hij maakt ware kunstwerkjes en karperpuristen uit binnen- én buitenland weten hem daaro... Zeevissen: gein met grote gevolgen 06 apr 2020 Zeevissen: gein met grote gevolgen Koen Admiraal (14) en Daan Ranzijn (14) zijn al vrienden vanaf de basisschool. Op jonge leeftijd begonnen ze samen met vissen. Nadat ze de eerste jaren vooral struinend karper en snoek hadden belaagd,... Witvissen: how-to's voor hennep 05 apr 2020 Witvissen: how-to's voor hennep Hennep – of eigenlijk: hennepzaad – is een bewezen topaas voor witvis en tóch relatief onderbelicht. Waarin schuilt de vangkracht ervan? Hoe maak je het klaar en hoe vis je ermee? Hét VISblad ging voo... Roofvissen: chebu-streamercombi 04 apr 2020 Roofvissen: chebu-streamercombi Snoeken kunnen de kaken soms behoorlijk stijf op elkaar houden. Om ze te triggeren toch toe te happen, kan het lonen om twee verschillende technieken met elkaar te combineren. Zo ontdekte Florian Pipp... 'Snoekbaars culinair' in VISblad TV (video) 03 apr 2020 'Snoekbaars culinair' in VISblad TV (video) In de nieuwe aflevering van VISblad TV gaan we op de culinaire toer: roofvisser én kok Ralph Ortmans bereidt een droomrecept voor op de huid gebakken snoekbaars met risotto. Als sportvisser heb je nam... Hét VISblad online april (video) 02 apr 2020 Hét VISblad online april (video) Terwijl het voorjaar voorzichtig is begonnen en komend weekend ook de zomertijd ingaat, krijgen de abonnees van Hét VISblad vanaf vandaag het aprilnummer thuisbezorgd. Nog vóór je het blad openslaat, ...

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.