HSV Service

Social media onderzoek: win een mooie goodiebag!

3716
04 jan 2016

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan ons korte social media onderzoek. Daarmee willen we achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn op het gebied van social media. Het kost je 5 minuten en je maakt automatisch kans op een mooi prijzenpakket!

De resultaten van dit onderzoek zullen worden gebruikt om onze social media beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van alle sportvissers.


Er is gekozen om jou zelf de keuze te geven om de enquête anoniem af te nemen, wij begrijpen namelijk dat je bent gesteld op je privacy. Wanneer je kans wil maken op het prijzenpakket krijg je echter wel de mogelijkheid om wat persoonlijke gegevens achter te laten, zodat we het pakket op kunnen sturen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden voor de loting van het prijzenpakket. Dus ook hierin garanderen wij dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met jouw gegevens.

De enquête bestaat uit 15 vragen en neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Alvast bedankt voor je medewerking!

-> Start de korte enquête

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide