HSV Service

Met een luxe touringcar naar de VISMA 2016!

4128
08 feb 2016

Het zal jullie niet zijn ontgaan: de organisatie van de komende VISMA Nieuwe Stijl laat geen gelegenheid onbenut om de bezoekers leuke, spannende en aantrekkelijke activiteiten voor te schotelen en biedt nu ook de mogelijkheid om gezamenlijk naar Rotterdam te reizen in een luxe touringcar. Profiteer met een combiticket en schuif aan bij de verschillende opstapplaatsen!

De vernieuwde 48e editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 4, 5 en 6 maart wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de sportvisserij. Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Alle vier de hallen die VISMA kent zijn gevuld met activiteiten die je een onvergetelijke dag bezorgen.

Naast dit uitgebreide aanbod biedt VISMA een maximale service aan hun bezoekers: kom met de touringcar naar VISMA 2016 op 5 maart of op 6 maart (klik op een datum en bestel online direct tickets).Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.