HSV Service

Terugkijken: Big Fish Klaas - Chinook zalm en steur (video)

11203
24 jan 2017

Big Fish Klaas reist in de derde aflevering met cabaretier Roue Verveer naar Canada. In de wereldberoemde Fraser River gaan ze onder andere achter de machtige steuren aan. Het lever prachtige beelden op. Bekijk nu de uitzending terug.


De natuur en sportvisserijmogelijkheden zijn overweldigend in Canada. We kunnen ons weer verheugen op prachtige beelden en hopelijk enkele schitterende vissen. Klaas en Roue hebben deze reis twee targetvissen: Chinook zalm en witte steur.

Zowel de Chinook zalm als de witte steur kunnen voor spektakel zorgen aan de hengel. Het zijn echter geen vissen die je eenvoudig vangt en als je ze al haakt, is het landen ook nog een hele uitdaging. Het belooft dus weer een spectaculaire uitzending te worden.

Bekijk hieronder alvast enkele promo’s.

STER-reclame

‘Rondom het nieuwe programma Big Fish Klaas op NPO3, waarbij Sportvisserij Nederland de nodige ondersteuning heeft geleverd aan het productieteam, is een korte STER-reclame ontwikkeld ter promotie van de sportvisserij in Nederland.’
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.