HSV Service

Nationale Sportweek en AH Sportactie 2017: iets voor jouw vereniging!

7461
12 jul 2017

Van 9 t/m 17 september is het weer Nationale Sportweek. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door NOC*NSF om meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Een uitgelezen kans om je hengelsportvereniging te profileren en iedereen te laten zien hoe leuk sportvissen is!

AH Sportactie


Ben jij met jouw vereniging op zoek naar meer leden of willen jullie je vereniging meer en breder onder de aandacht brengen? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen.

In september tot december organiseert Albert Heijn samen met duizenden sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hen past. Natuurlijk willen we daarbij ook sportvissen als gezonde buitensport onder de aandacht brengen.
Meld jouw vereniging aan en doe mee!


De tweede week van de AH Sportactie valt gelijk met de Nationale Sportweek. In deze week kun je als hengelsportvereniging activiteiten aan de waterkant organiseren, waarbij iedereen een hengel kan uitwerpen of mee kan doen aan een wedstrijd. Ook kun je ‘droge’ activiteiten organiseren, zoals het leren werpen met een werphengel of het maken van onderlijnen.Op basisscholen kunnen in deze week vislessen worden gegeven. Door de activiteiten aan te melden is jouw vereniging straks zichtbaar op zowel de AH Sportactie website als op de Nationale Sportweek website. Zo kunnen mensen jouw vereniging eenvoudig vinden en krijg je inzicht in de aanmeldingen.Meer informatie


In de informatiebrief Sportclubs is meer informatie gegeven over de Nationale Sportweek en de AH Sportactie. Hier lees je duidelijk hoe je als vereniging kunt meedoen en hoe je kunt samenwerken met de Albert Heijn winkels. Sportvisserij Nederland en het Sport Supportteam van NOC*NSF helpen je graag met de voorbereiding van jullie activiteiten!
(Foto's: Thomas Boelaars, Nationale Sportweek 2016 in Utrecht)


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.