HSV Service

Weet waar je mag vissen met jouw VISpas(sen): check VISplanner! (video)

8804
13 jul 2017

De VISplanner is speciaal ontwikkeld voor jou als sportvisser zodat je snel kunt zien waar je mag vissen met jouw VISpas. VISplanner is gratis beschikbaar als app voor iOS en Android, website en mobiele site.

De VISplanner App is samen met je VISpas een rechtsgeldige toestemming om te vissen. Met je smartphone kun je zo bij een controle aantonen dat je in het water mag vissen. De VISplanner geeft heel duidelijk op kaart aan waar je mag vissen en is altijd actueel.

Zo eenvoudig werkt de VISplanner:



Kijk voordat je gaat vissen altijd eerst op de VISplanner of je ergens mag vissen met jouw VISpas. Je ziet dan meteen ook wat de regels voor dat water zijn. Zodra je de app opent, worden de meest recente gegevens ingeladen. Dat gaat het snelst via Wifi. Voer eerst jouw VISpasnummer in en daarna de dichtstbijzijnde plaatsnaam, of gebruik de GPS locatie van je smartphone.

De VISplanner heeft een legenda met drie kleuren. De donkerblauwe kleur geeft aan dat je daar mag vissen met jouw VISpas. Voor oranje wateren heb je een VISpas van een andere hengelsportvereniging nodig. Wanneer je op het water klikt, zie je van welke vereniging het is, en de eventuele voorwaarden die er gelden. Lichtblauwe wateren zijn niet opgenomen in de VISpas.



Als je de kaart verschuift, druk dan op de VERVERS knop zodat je weer kunt zien waar je wel of niet mag vissen. Ook zonder internetverbinding werkt de App. Je krijgt dan echter geen kaart te zien, maar een lijst met waternamen waarin je kunt zoeken. Door op het water te klikken, krijg je de gegevens van dat water te zien.

Kortom: vissen doe je altijd met de VISpas en VISplanner.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.